Възраждане излиза на протест другата сряда. Това обяви лидерът на Възраждане

...
Възраждане излиза на протест другата сряда. Това обяви лидерът на Възраждане
Коментари Харесай

Възраждане излизат на протест на 23 февруари

" Възраждане " излиза на митинг другата сряда. Това разгласи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов по време на брифинг в Народното събрание, оповестява БГНЕС. Костадинов съобщи, че митингът ще се организира от 11.00 ч. пред Министерски съвет. Той прикани всеки, който мисли като " Възраждане " за зеления документ и по други тематики да пристигна на митинга.

Лидерът на " Възраждане " разгласи, че мотивът за брифинга е провелото се съвещание на работната група за премахването на зеления документ. 

" Работната група не доближи до решение за унищожаване на зеления документ, макар предоставените документи, числа, обстоятелства. Смятаме, че нашите доводи и нашите причини бяха задоволително добре стимулирани. От друга страна господства политическо, не експертно мислене. Ние сме принудени да предприемем съответните политически ходове ", съобщи още Костадинов, съобщи Нова телевизия.

Той уточни, че митингът няма да е само и единствено за зеления документ, а и за ценовия потрес, както и за обстановката в Украйна протестът няма да е само и единствено за зеления документ, а и за ценовия потрес, както и за обстановката в Украйна. Костадинов разяснява и вчерашният КСНС. Той попита къде е ролята на България в тази обстановка. 

" Шест часа коментирахме, че армията е зле и след това какво - една декларация, изпразнена от наличие. Какъв беше смисълът? ", попита още Костадинов. Според него опасност за българската национална сигурност няма, няма да има и война.

Лидерът на " Възраждане " попита дали медиите са чули някой да се интересува от малцинството ни в Украйна.

" Ние действително видяно сега не дефинираме личната си политика. За всички тези неща ще протестираме и зеленият документ е единствено върхът на айсберга ", сподели още Костадинов. Лидерът на " Възраждане " акцентира, че партията им желаят нормализация и хората да живеят в една естествена страна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР